Velkommen som bedriftskunde

Hvorfor velge Apartments.no?

Vi tilbyr rom av ulike størrelser til gunstig leie for både privatpersoner og bedrifter. Dersom du har en eller flere ansatte som har behov for en fast bopel mens de befinner seg i området, er dette er godt alternativt for deg og din bedrift.

Se våre romTa kontakt

Oppsigelsestid

På en firmaavtale vil du ha gode vilkår. Vi vil ha fokus på å være lojale og finne best mulig løsning for både gjest og kunde dersom situasjoner skulle oppstå.

Gunstig leie

En firmaavtale innbærer faste lave priser året rundt. Fra kr 395,- / natt ved langtidsopphold. Dette inkluderer alle fasilitetene vi har.

Faktura

Vi fakturerer gjerne bedrifter, dette forutsetter en kredittsjekk på deres firma. Våre betalingsbetingelser er 10 dager.

TV og Wifi

Våre rom er utstyrt med både TV og Wifi. Vi tilbyr fri bruk av hotellets internett under ditt opphold.

Betingelser

Kontaktpersonen for bedriften må reservere rom direkte hos Apartments.no. Alle våre gjester må sette seg inn i husregler, og disse må aksepteres før innsjekk.

Innsjekk / Utsjekk

Det er svært viktig å ha tilgang til telefonen under hele oppholdet, da dette også blir ditt nøkkelkort.
Innsjekk: 15.00 – 22.00
Utsjekk: 00.00 - 11.00

Send oss en forespørsel

Vi skreddersyr egne pakker basert på hvor mange rom du trenger og avtalt leieperiode. Ta kontakt med oss i dag for et godt tilbud.

Enkeltrom

Våre enkeltrom har 1 enkeltseng. Bredden på sengen vil  kunne variere noe fra rom til rom. Standard på de fleste rommene er 90 cm i bredden, mens i noen tilfeller vil det være 80 cm brede senger på våre enkeltrom.

Dobbeltrom

På våre dobbeltrom finner du en dobbeltseng og et skrivebord med armstol. 3 av våre dobbeltrom er tilrettelagt for rullestolbrukere. Allergivennlig rom uten tepper på gulvet.

Dobbeltrom pluss

Dobbeltsengen er 160 cm bred og sovesofaen er 100 cm bred. Rommet passer for 2 voksne og 2 små barn eller to voksene. Ønsker du å reservere for over 2 personer ta direkte kontakt.

Dobbeltrom Compact

Våre dobbeltrom compact er moderne og fine rom med  dobbeltseng og eget skrivebord med stol. Rommene er allergivennlige og uten tepper på rommet.

Familierom

Dobbeltsengen er 160 cm bred og sovesofaen er 100 cm bred. Rommet passer for 2 voksne og 2 små barn eller to voksene. Ønsker du å reservere for over 2 personer ta direkte kontakt med oss.